Colònies 2018

X COLÒNIES MUSICALS I CULTURALS 2018

Aquesta serà ja la desena edició de les colònies musicals de ABICA, temps i moments de trobada al final de l’estiu dels joves artistes músics per afinar els instruments, retrobar-se amb els companys i compartir experiències i activitats amb altres joves amb la mateixa afició.
DIRIGIT a joves artistes músics i cantants majors de 8 anys. Altres edats consulteu amb l’organització.

DATES: Del 22 al 26 d’agost del 2018.

ON: Al campament de St. Guillem i St. Antoni de la Colònia de St. Pere.

PREUS: PER ELS SOCIS DE ABICA 140 € (1er i 2on germà).
PER ELS NO SOCIS: 170 €, EL 2on GERMÀ 140 €.
S’ESTABLEIX UN PREU ÚNIC DE 90 € PER LA RESTA DE GERMANS TANT SOCIS COM A NO SOCIS.

PLACES: Hi ha un límit de 45 places. Si transcorregut els terminis i dates establertes per a les inscripcions i encara quedessin places sense cobrir, s’obriria una nova convocatòria. En cas d’arribar al màxim de places abans del tancament de dia 21 de juny, s’obrirà una llista d’espera per si abans de començar les colònies s’hagués produït qualque baixa.

PRE-INSCRIPCIÓ: És obligatòria fer-la online a través d’aquest enllaç.

INSCRIPCIONS: Una vegada acceptada la pre-inscripció, la inscripció definitiva s’ha de presentar en Secretaria de Més Música junts amb els documents 1, 2 i 3 que podeu descarregar de la pàgina web de ABICA el full d’inscripció , l’autorització paterna signada ,  el full de dades mediques . Juntament amb fotocòpia del DNI, fotocòpia de la targeta de la seguretat social, cartilla de vacunes i còpia del primer pagament. NO S’ADMETRÀ CAP INSCRIPCIÓ que no vagi acompanyada de tota aquesta documentació.

ABICA considerarà inscrit/a, tota sol·licitud que hagi estat acceptada, hagi fet el pagament de la primera quota i hagi presentat tota la documentació requerida abans de 22 de juny.

TERMINIS: El termini per a les inscripcions finalitzarà el 22 de juny. Els socis tindran un període de preferència a l’assignació de places que finalitzarà el 18 de juny. Passada aquesta data, totes les places s’assignaran per ordre de recepció de les sol·licituds.

DOCUMENTACIÓ REQUERIDA: Fotocopia DNI, Autorització pares o tutor signada, Full dades mèdiques i alimentàries, rebut primer pagament, còpies de cartilla de vacunes i de targeta sanitària.

PAGAMENTS: Per fer efectiva la reserva de plaça i la inscripció s’ha de fer un primer ingrés de 100 € a la següent compte, especificant “Colònies musicals 2018 i el nom del jove assistent”

Caixa Colonya ES29 2056 0004 47 4102007187

Abans del 11 de agost s’haurà d’haver fet efectiu el ingrés de la resta de l’import.

Acerca de ABICA

Associació Balear per la Integració de les Cultures i les Arts

Publicado el 29/04/2018 en Actividades. Añade a favoritos el enlace permanente. Deja un comentario.

Los comentarios están cerrados.

A %d blogueros les gusta esto: