Colònies 2015

Colònies 2015

Aquesta serà ja la setena edició de les colònies musicals de ABICA, temps i moments de trobada al final de l’estiu dels joves artistes músics per afinar els instruments, retrobar-se amb els companys i compartir experiències i activitats amb altres joves amb la mateixa afició.

P1050977Enguany no ho podrem fer a Cala Murta com els darrers 4 anys, ja que el campament es troba tancat i pendent de reformes. Hem visitat molts llocs a Mallorca i en haver valorat diferents aspectes ens hem decidit per la Colònia de St. Pere (Campament de St. Antoni  i St. Guillem). Hem intentat mantenir la mateixa organització i planificació i adaptar-la al nou lloc, esperem i desitgem  que encara sigui millor que altres anys.

DIRIGIT a joves artistes músics majors de 8 anys.

ON:  Al campament de St. Guillem i St. Antoni de la Colònia de St. Pere.

DATES:  del dijous 27 d’agost al diumenge 30 d’agost.

PREUS: 110 € per als socis d’Abica.  Per als no socis: 140€. Per al segon germà,125€. S’estableix un preu únic de 70€ per a la resta de germans, tant socis com a no socis. Per als majors de 18 anys hi ha un descompte de 15€ en concepte de monitors.

PLACES: Hi ha un límit de 45 places. Si transcorregut els terminis i dates establertes per a les inscripcions i encara quedessin places sense cobrir, s’obriria una nova convocatòria. En cas d’arribar al màxim de places abans del tancament de dia 16 de juny, s’obrirà una llista d’espera per si antes de començar les colònies s’hagués produït qualque baixa.

PRE-INSCRIPCIÓ: És obligatòria fer-la online a través d’aquest enllaç.

INSCRIPCIONS:  Una vegada acceptada la pre-inscripció, la inscripció definitiva s’ha de presentar en Secretaria de mésmúsica junt amb els documents que t’has de descarregar: el full d’inscripció, l’autorització paterna signada, el full de dades mèdiques; i a més a més, una fotocòpia del DNI, una fotocòpia de la targeta de la seguretat social, cartilla de vacunes i còpia del primer pagament. NO S’ADMETRÀ CAP INSCRIPCIÓ que no vagi acompanyada de tota aquesta documentació.
ABICA considerarà inscrit/a, tota sol·licitud que hagi estat acceptada, hagi fet el pagament de la primera quota i hagi presentat tota la documentació requerida abans de 16 de juny.

TERMINIS: El termini per a les inscripcions finalitzarà el 16 de juny. Els socis tindran un període de preferència a l’assignació de places que finalitzarà el 1 de juny.  Passada aquesta data, totes les places s’assignaran per ordre de recepció de les sol·licituds. _MG_0475

DOCUMENTACIÓ REQUERIDA:  Fotocopia DNI, Autorització pares o tutor signada, Full dades mèdiques i alimentàries, rebut primer pagament, còpies de cartilla de vacunes i de targeta sanitària. 

PAGAMENTS: Per fer efectiva la reserva de plaça i la inscripció s’ha de fer un primer ingrés de 60 €  a la següent compte, especificant “Colònies musicals 2015 i el nom del jove assistent”

Caixa Colonya ES29 2056 0004 47 4102007187

Abans del 15 de agost s’haurà d’haver fet efectiu el ingrés de la resta de l’import.

A %d blogueros les gusta esto: