Colònies 2019

Estimades famílies,
La junta d’ABICA hem estat preparant tot el necessari perquè el Musicampa 2019 sigui possible. Hem tingut un problema a darrera hora, aliè a la nostra voluntat, pel qual ens hem vist amb la premura de cercar un altre lloc on poder passar uns dies entre música i amistats. La reserva que vàrem fer al setembre de l’any passat s’ha vist modificada i suposava un canvi de les condicions d’allotjament i d’espais disponibles per guardar els instruments amb seguretat i poder assajar còmodament. Ens hem dedicat a cercar espais a diferents poblacions de l’illa i finalment hem optat per fer el MUSICAMPA 2019 a Es Burotell entre el 21 i 25 d’agost.

https://esburotell.com/

Com veureu a la web, la ubicació no ens permet poder gaudir de la platja, però ens han oferit una sèrie d’avantatges que han fet que, finalment, triem Es Burotell. Això du a una modificació en el preu dels altres anys, però que serà justificat amb les comoditats, les instal·lacions, l’exclusivitat, la piscina, les activitats i altres extres que ens han oferit.

Rebreu més informació properament. Esperem que les vostres filles i els vostres fills s’hi animin, si no han gaudit mai del MUSICAMPA, i tenim la certesa que qui ja ho coneix, repetirà segur.

Estam a la vostra disposició per a qualsevol dubte.
Moltes gràcies

Benvolgudes famílies,

Ja podeu inscriure els vostres fills i filles a les colònies 2019, que es duran a terme entre el 21 al 25 d’agost, en Es Burotell.

Enguany tenim novetats. Ja us vàrem explicar a l’anterior correu que la reserva que vàrem fer al setembre de l’any passat s’ha vist modificada i suposava un canvi de les condicions d’allotjament i d’espais disponibles per guardar els instruments amb seguretat i poder assajar còmodament. Ens hem dedicat a cercar espais a diferents poblacions de l’illa i finalment hem optat per fer el MUSICAMPA 2019 a Es Burotell entre el 21 i 25 d’agost.

Els preus d’enguany són els següents:
Per a les nines i nins no socis: 250 €
Per a nines i nins socis: 220 €
Per al 1r germà o germana: 210 €
A partir del segon germà o germana: 205 €

A l’igual que el darrer any, l’arribada serà a les 17:00 h del 21 d’agost i la recollida i cloenda el diumenge 25, amb el concert final.

El primer dia no és necessari dur res de menjar, ja que el sopar està inclòs.

Diumenge 25, totes les famílies que vulguin venir a passar el dia amb nosaltres tendran a la seva disposició un menú. El preu encara no l’hem tancat i n’informarem en les properes setmanes.

El director musical d’enguany serà en Damià Sales.

Podeu entregar la documentació a la secretaria de Més Música en aquest horari:

Juny: de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 15:30 a 20:30 h

Juliol: Dijous i divendres

PRE-INSCRIPCIÓ: És obligatòria fer-la online a través d’aquest enllaç.

INSCRIPCIONS: Una vegada acceptada la pre-inscripció, la inscripció definitiva s’ha de presentar en Secretaria de Més Música junts amb els documents 1, 2 i 3 que podeu descarregar de la pàgina web de ABICA el full d’inscripció , l’autorització paterna signada ,  el full de dades mèdiques . Juntament amb fotocòpia del DNI, fotocòpia de la targeta de la seguretat social, cartilla de vacunes i còpia del primer pagament. NO S’ADMETRÀ CAP INSCRIPCIÓ que no vagi acompanyada de tota aquesta documentació.

ABICA considerarà inscrit/a, tota sol·licitud que hagi estat acceptada, hagi fet el pagament de la primera quota i hagi presentat tota la documentació requerida abans del 25 de juliol.

TERMINIS: El termini per a les inscripcions finalitzarà el 25 de juliol. Els socis tindran un període de preferència a l’assignació de places que finalitzarà el 1 de juliol. Passada aquesta data, totes les places s’assignaran per ordre de recepció de les sol·licituds.

DOCUMENTACIÓ REQUERIDA:

– Fotocopia DNI.

– Autorització pares o tutor signada.

– Full dades mèdiques i alimentàries.

– Rebut primer pagament.

– Còpies de cartilla de vacunes i de targeta sanitària.

PAGAMENTS: Per fer efectiva la reserva de plaça i la inscripció s’ha de fer un primer ingrés de 100 € a la següent compte, especificant “Colònies musicals 2019 i el nom del jove assistent”

Caixa Colonya ES29 2056 0004 47 4102007187

Abans del 15 d’agost s’haurà d’haver fet efectiu l’ingrés de la resta de l’import.

Us esperem a tots!!

A %d blogueros les gusta esto: